Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пирони стоманени

Стоманените пирони 3.4х50 мм са допълнително закалени, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Използват се за закрепване на изолации, ламперии и други към бетонни стени. Пироните могат да бъдат черни или поцинковани. Изработени са по стандарти БДС EN 10230 – 1:2006.

 

Стоманените пирони LEGNOTRE 3.5x60 мм се използват за закрепване на изолации, ламперии и други към бетонни стени. Гвоздеите са от стомана с поцинковано покритие. Допълнително закалени са, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон.

 

Стоманените пирони LEGNOTRE 3.7x50 мм са допълнително закалени, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Италианските гвоздеи са черни без покритие. Използват се за свързване на изолации, ламперии и други към бетонни стени.

 

Стоманените пирони 2.2х30 мм са допълнително закалени, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Гвоздеите могат да бъдат черни или поцинковани. Изработени са по стандарт БДС EN 10230 – 1:2006. Използват се за свързване на изолации, ламперии и други към бетонни стени.

 

Стоманените пирони 2.2х40 мм се използват за закрепване на ламперии, изолации и други към бетонни стени. Гвоздеите могат да бъдат черни или поцинковани. Допълнително закалени са, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон.

 

Стоманените пирони 3.4х60 мм могат да бъдат черни или поцинковани. Използват се за закрепване на изолации, ламперии и др. към бетонни стени. Допълнително закалени са, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Изработени са по стандарт БДС EN 10230 – 1:2006.

 

Стоманените пирони 3.5х50 мм са преминали допълнителна обработка за втвърдяване, което ги прави подходящи за употреба при твърди материали като бетон. Използват се за закрепване на ламперии, изолации и др. към бетонни стени. Могат да бъдат черни или поцинковани.

 

Пироните CAVATORTA 3.5х50 мм са произведени от въглеродна стомана. Съдържанието на въглерод в средата е о.65 %. Минимална твърдост – 55 Hcr.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.