Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за горещ въздух акумулаторни

Пистолетите за горещ въздух са много подходящи за изсушаване или размразяване. Те са високопроизводителни машини за строителството, позволяващи прецизен контрол за индустрията и за занаятчиите. Намират приложение и при размразяване на водопроводни системи или при необходимост от бързо изсушаване на повърхности. В случай, че искате да отстраните боята или лака от старите си дървени мебели, тези инструменти ще Ви помогнат, без да повредят основата. Също така могат да се използват например при запояване, заваряване и лепене на различни предмети от пластмаса.

 

Какво е важно да знаем при избора на акумулаторен пистолет за горещ въздух?

При избора на акумулаторен пистолет за топъл въздух е необходимо да се вземе под внимание възможността за регулиране на температурния режим на работа.

Полезна екстра е автоматичното поддържане на зададения температурен режим, чрез наличието на специален терморегулатор в пистолета за горещ въздух. Надеждността на корпуса е от съществено значение при избора. Топлозащитния кожух трябва да е направен от надеждни, устойчиви на висока топлина материали.

 

Какви акумулаторни пистолети за горещ въздух ще откриете в магазини Баш Майстора?

В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да намерите акумулаторни пистолети за горещ въздух, които са подходящи за професионалисти в сферата на строителството и за майстори в сферата на ремонтите. Акумулаторните пистолети за горещ въздух с марка DeWALT - притежаващи регулиране на степента на нагряване - две настройки на температурата - висока (530°C) и ниска (290°C). Разполагат и със спусък, който има заключване, за да се избегне случайно стартиране. Също така разполагат с заключващ бутон за подобряване на комфорта при по-продължителна работа. Могат да работят до 42 минути при ниска настройка с 5.0Ah батерия и са оборудвани с LED - работно осветление.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.