Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 461 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 461 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за меки опаковки

Пистолетът за PU уплътнител KANA 600 мл е със здрав механизъм и конструкция на корпуса. В комплекта е с два накрайника.

 

Пистолетът за PU уплътнител SOUDAL 600 мл e универсален пистолет за полагане на силикон, акрил и други уплътнители в мека опаковка (салам). Той е със здрав механизъм и конструкция на корпуса. В комплекта е с два корпуса – алуминиев и плексигласов.

 

Пистолетът за силикон TOPSTRONG 375 е с алуминиева конструкция с метално уплътнение. Подходящ е за меки силиконови пълнители. Закръглената дръжка гарантира добро пасване в ръката по време на работа.

 

Пистолетът за силикон TOPSTRONG TS 375 мм е с алуминиева конструкция, пластмасов уплътнен. Подходящ е за меки силиконови пълнители. Закръглената дръжка гарантира добро пасване в ръката по време на работа.

 

Пистолетът за силикон и меки опаковки IRION HPS600-A е с ротационна цев, анатомично оформен подсилен спусък и стабилизиращи алуминиеви винтове. Служи за картуши 310 мл., за опаковки тип „салам“ 400 мл. и 600 мл.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете пистолет за меки опаковки TKK 600 мл.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.