Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 052 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 052 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети за полиуретанова пяна

Пистолетът за PU пяна TOPMASTER е предназначен за поставяне на полиуретанова пяна от флакони. Разполага с тефлоново покритие на корпуса. Характеризира се с леко тегло, удобна форма и спусъчен механизъм.

 

Пистолетът за PU пяна FISCHER PUP M3 изпълнява всички изисквания за работа на строителен обект и гарантира дълъг живот на инструмента.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Бейсик е с устойчив алуминиев накрайник, удобна ръкохватка и винт за регулиране на струята.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Гуардия X7 e метален и стабилен с напълно незалепващо PTFE покритие. Покритието на ръкохватката и спусъка е гумирано. Адаптерът за аерозола е оптимизиран и подсилен.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Екстрийм Х7 е удобен и компактен за работа с въртящ се накрайник Flexible. Адаптерът на аерозола е оптимизиран и подсилен. Специално е предназначен за използване на труднодостъпни места.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Ерго е лек и удобен, има ергономична и гумирана ръкохватка.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Ерго Х7 е с голям регулиращ винт с удобен захват, адаптер с PTFE незалепващ връх, метална тръба и спусък. Ръкохватката е ергономична и гумирана.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Метал Лайт е изключително стабилен. Моделът е със здрав адаптер за аерозола и месингов винт за регулиране на струята. Разполага със скосена екструзионна тръба за висока устойчивост.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Метал Лайт-плюс е изключително стабилен. Разполага със скосена екструзионна тръба за висока устойчивост, PTFE покритие на игла и на адаптер за аерозола, голям месингов винт за регулиране на струята и гумирана ръкохватка за удобна работа.

 

Пистолетът за PU пяна IIRON Метал Лайт XL е изключително стабилен. Служи за работа без навеждане или без стълба при висок монтаж. Разполага с ръкохватка с гумирано покритие и противоплъзгащ се месингов регулиращ винт.

 

Пистолетът за PU пяна IRION СКУРО Ево5 има специално PTFE незалепващо покритие. Разполага с голям и удобен регулиращ винт, PTFE незалепващо покритие на игла и адаптер.

 

Пистолетът за PU пяна IRION Шортгън е компактен и лек. Разполага с устойчив алуминиев накрайник за удобна работа, ръкохватка и месингов винт за регулиране на струята.

 

Пистолетът за PU пяна SOUDAL COMPACT GUN е висококачествен пластмасов пистолет за полиуретанова пяна в аерозолни флакони, снабдена със стандартен адаптор.

 

Пистолетът за PU пяна (ТКК, TKK, TKK NBS) е изключително стабилен с пластмасов корпус. Разполага с метален адаптор и спусък. Има пластмасова дръжка.

 

Пистолетът за PU пяна TOPSTRONG CY-087 TS е с пластмасово тяло. Разполага със стоманен никелиран спусък. Иглата е изработена от неръждаема стомана.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.