Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пистолети пясъкоструйни

Пясъкоструйният пистолет е машина, предназначена за професионално заравняване, почистване, матиране и заглаждане на различни повърхности и материали. Пясъкоструйният пистолет е подходящ за работа при открити и закрити терени, малки помещения и ъгли.

 

Пясъкоструйните пистолети са предназначени за почистване на метал от ръжда, бои и други. Компактната им конструкция позволява почистване, дори и в трудно достъпни места. С тях може да се почистват до блясък алуминиеви джанти, ламарина, винкели, корозирали елементи от автомобилни шасита и други повърхности.

 

При пясъкоструйните пистолети е препоръчително използването на СУХ кварцов пясък, но могат да се използват и с обикновен пясък за строителни цели, който трябва да бъде пресят през сито.

 

При употребата на пясъкоструен пистолет е задължително носенето на защитни очила, защитни ръкавици и маска за дихателна защита. Също така се препоръчва след обработка, повърхностите от черни метали да бъдат третирани с ръждопреобразувател и след това да бъдат лакирани.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пясъкоструйни пистолети с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.