Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 760 продукта и наличност над 3 791 308 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 760 продукта в наличност.
3 791 308 Артикула.

Пистолети

Пневматичният пистолет за гресиране е подходящ за пневматични такламити, за директно гресиране и пълнене на системи за централно гресиране с налягане на помпата до 400 бара/ 900 мл/мин. В повечето случаи е с четиричелюстен накрайник и с метален удължител.

 

Пистолетът за силикон и меки опаковки обикновено е с лек алуминиев корпус от затворен тип. Подходящ е за меки силиконови пълнители. Заоблената дръжка гарантира добро прилягане в ръката по време на работа. Някои имат ротационна цев и анатомично оформен подсилен спусък.

 

Пистолетът за полиуретанова пяна се характеризира с леко тегло, удобна форма и спусъчен механизъм. Изпълнява всички изисквания за работа на строителен обект и гарантира дълъг живот на инструмента. Предназначен е за полагане на полиуретанова пяна от флакони. Някои видове пистолети разполагат със скосена екструзионна тръба за висока устойчивост.

 

Пистолетът за силикон е лек, ръчен, компактен и осигурява отлично управление и маневреност при работа с инструмента. Позволява прецизно управление на количеството лепило или силикон. Някои от пистолетите за силикон са с двойно плъзгащ механизъм за плавно нанасяне, подходящи за материали с висок вискозитет. Повечето видове са леки и компактни и се побират във всяка кутия за инструменти и имат функция за автоматично спиране за предотвратяване на изтичане.

 

Пистолетът за фуги е изключително здрав инструмент за работа с широк и удобен захват. Разработен е за бързо, чисто и удобно нанасяне на фугиращи смеси. Изключителната му здравина и устойчивост гарантират перфектно запълване на фугите. Прецизното нанасяне предотвратява замърсяване на повърхностите. Идеален е за употреба в система за сухо строителство, сгради, пожароустойчиви помещения и др.

 

Пистолетът за химически анкер e със здрав пластмасов корпус, подсилен със стъклени влакна, който удължава експлоатационния живот. Ергономичният дизайн е предназначен за изключително натоварване, добър баланс и работа без умора.

 

Пясъкоструйният пистолет е машина, предназначена за професионално заравняване, почистване, матиране и заглаждане на различни повърхности и материали. Подходящ е за работа при открити и закрити терени, малки помещения и ъгли. Служи за почистване на метал от ръжда, бои и др. Компактната му конструкция позволява почистване дори и в труднодостъпни места. С него може да се почистват до блясък ламарина, винкели, алуминиеви джанти, корозирали елементи от автомобилни шасита и др. Препоръчително е използването на сух кварцов пясък, но може да се използва и обикновен пясък за строителни цели, който трябва да бъде пресят през сито. При употреба на пясъкоструен пистолет е задължително носенето на защитни очила, защитни ръкавици и маска за дихателна защита. Препоръчва се след обработка повърхностите от черни метали да бъдат третирани с ръждопреобразувател и след това да бъдат лакирани.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ може да закупите пистолети за лепене и други инструменти, които са подходящи както за професионалисти в сферата на ремонтите, така и за битовата употреба. Възползвайте се от нашите предложения и поръчайте лесно още днес!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.