Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Плашки UNF-унифицирана ситна резба

Ситната резба е перфектно решение при изработването на резбови съединения, устойчиви към натоварвания и вибрации. В магазини „Баш Майстора“ на ваше разположение са плашките UNF – унифицирана ситна резба, произведeни от инструментална стомана.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 1/2’’ 20 навивки е изработена от инструментална CS стомана. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 - 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Много често нарязването се прави и за възстановяване на повредени (замазани) резби на винтове или болтове.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 1/4’‘ 28 навивки е изработена от инструментална стомана. Оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 3/4’’ 16 навивки е изработена от инструментална стомана, клас на точност 2А. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 – 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Често нарязването се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 3/8’’ 24 навивки - oформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 5/16’’ 24 навивки e с клас на точност 2А. Нарязването се извършва върху объл стоманен детайл, като той трябва да е с 0.1 – 0.2 мм по-малък от диаметъра на резбата. Често нарязването се прави и за възстановяване на повредени резби на винтове или болтове.

 

Плашката унифицирана резба BUCOVICE TOOLS UNF 5/8’’ 18 навивки - оформянето на резбата се извършва с една плашка, като за улеснение детайлът може да се скоси с леко изпиляване с помощта на шмиргел или ъглошлайф. За по-лесно нарязване и оформяне на резбата може да се използва спрей за резби или тънко машинно масло.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете плашки MF-метрична ситна резба, UNC – унифицирана едра резба и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.