Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 054 продукта и наличност над 3 956 277 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 054 продукта в наличност.
3 956 277 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматичен пистолет за меки опаковки

Пневматичният пистолет за меки опаковки е професионален инструмент с компресор.
Той е лесен за използване. Работата се извършва чрез натиск на сгъстен въздух. Уплътнителят се разпределя от тръбата с натискане на спусъка. Пневматичният пистолет за опаковки е устройство за равномерно и точно разпределение на херметичната композиция по време на ремонтни дейности. Характеризира се с опростен дизайн с място за уплътнител в опаковката. Предназначен е за облекчаване на ръчния труд и физическото усилие.

 

Пневматичният пистолет за опаковки позволява възможно най-ефективна работа, като използва специални течни уплътнители за запечатване на празнини и пукнатини. Пневматичният пистолет е снабден с клапан, чрез който се изпуска излишък от уплътнител, като по този начин се елиминира превишаването на сместа. Инструментът е подходящ за различни контейнери и съоръжения. Универсалността на нанесения слой се дължи на непрекъснато и равномерно подаване на уплътнителя. Най-добрият уплътнител за това устройство е състав, базиран на акрил и полиуретан.

 

За разлика от други аналози, пневматичния пистолет за меки опаковки е оборудван със система за регулиране на подаването на въздух. Той е по-надежден в сравнение с други устройства и се различава в скоростта на нанасяне на уплътнителя и еднородността на нанесения слой. Повечето модели са изработени от метал, който позволява, ако е необходимо, да се вмъква материал в пистолета не само в твърди, но и в меки опаковки.

 

Удобството на това устройство се дължи на липсата на необходимост от редовно зареждане. Обхватът му на приложение е обширен – той се използва както в промишлеността, така и в ежедневието. Тъй като рискът от повреда на това устройство е малък, той се характеризира с дълъг експлоатационен живот.

 

Изборът на пневматичен пистолет за меки опаковки не е толкова труден, колкото изглежда. Необходимо е да се вземат предвид основните критерии за подбор за да изберете качествен продукт с добри показатели за ефективност.

  

Пневматичният пистолет за меки опаковки се характеризира със своя затворен външен вид. Това е цилиндричен модел с дръжка. Цилиндърът следва формата на тръба или цилиндър, поради което уплътнителят в него е здраво задържан. Ако видите, че структурата е отворена, това устройство не е пневматично.

 

При покупка на пневматичен пистолет за меки опаковки е важно да бъде удобен за употреба. Важно е да се обмисли обемът, за който инструментът е проектиран. Например модел от 600 ml ще бъде достатъчен за работа в домакинството. Това се дължи на факта, че не всеки ще използва пистолет редовно, а уплътнител с дълъг престой в пистолета може да загуби свойствата си.


В магазини Баш Майстора ще откриете пневматичен пистолет за меки опаковки Den Braven MK5 P600.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.