Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични инструменти за почистване на ръжда

Професионалният пневматичен иглен чук е незаменим инструмент за всеки бояджийски и тенекеджийски сервиз, металообработващ цех или фабрика. Пневматичният инструмент за почистване на ръжда е предназначен за продължителна работа. С него премахването на ръжда, боя, котлен камък, нагар от метални повърхности и други става бързо и лесно.

 

Пневматичният инструмент също така е чудесно решение за подготовка на работната повърхност като почистване на заваръчна, шлака, петна, боя, мазилка, бетон и много други, благодарение на устойчивите стоманени игли, с които е снабден. Независимо движещите се игли позволяват достигането и до най-труднодостъпните места и тяхното почистване става само за няколко секунди. Пневматичният инструмент за почистване на ръжда не се препоръчва за тънка ламарина.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматичен инструмент за почистване на ръжда RODCRAFT RC5615, той е лек, компактен и обурдван с 12 броя стоманени игли по 3 мм. за перфектни резултати. Ергономичната му форма създава удобство и редуцира умората при продължителна работа. Пневматичният инструмент за отстраняване на ръжда на RODCRAFT е с дебит 120 l/min и присъединителен размер 1/4".

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.