Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 321 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 321 Артикула.
Подреди по
Резултати

Подложки за ъглошлайф

На сайта и в нашите магазини „Баш Майстора“ Ви предлагаме богат асортимент от подложни шайби за ъглошлайфи, сред които може да изберете тези, от които се нуждаете. Те са необходими за фиксиране на диска на шпиндела. Правилният избор на подложки осигурява надеждно свързване с работния инструмент, намалява удара на диска и се подобрява безопасността при работа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф RAIDER ф180мм/М14 е със самозалепваща основа. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф RUBI ф100мм/М14 е подходяща за гъвкави полиращи дискове с велкро за полиране на мрамор и гранит. Специалната повърхност е за сигурно залепване.

 

Подложката велкро за ъглошлайф и бормашина MTX ф125мм/М14/ф8мм е със самозалепваща основа. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф и бормашина RAIDER ф115мм/М14/ф8мм е със самозалепваща основа. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф и бормашина RAIDER ф125мм/М14/ф8мм е със самозалепваща основа. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф ф125мм/М14 е подходяща за универсално ползване със шкурки велкро система. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф ф125мм/М14 е предназначена за универсално ползване със шкурки велкро система. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф (ф125мм/М14, ф125мм/М14) е със самозалепваща основа за шкурки. Предназначена е за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа. Разнообразно приложение намира при шлайфане и полиране.

 

Подложката велкро за ъглошлайф ф150мм/М14 e подходяща за шлайфане и полиране по криви повърхнини и ръбове. Шлифовъчният кръг със самозалепваща основа е предназначен за шлифовъчни дейности заедно с абразивни дискове на влакнеста основа.

 

Подложката велкро за ъглошлайф ф150мм/М14 – тънка е предназначена за универсално ползване със шкурки велкро система.

 

Гумената подложка за ъглошлайф RAIDER ф180мм/М14 е предназначена за шлайфане и почистване на метал, дърво, пластмаса и други материали.

 

Подложки за ъглошлайф на водещите марки BOSCH и DEWALT ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти във Варна.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.