Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Подложки

На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите богата гама от подложки с разнообразни приложения.

 

Подложката за бормашина се използва с ъглов пневматичен ексцентършлайф. Захватът на подложката към машината е посредством мъжка резба. При нас ще откриете подложка шайба за бормашина със захват тип „Велкро“ SANDING PAD с диаметър 50 мм.

 

Пистолетът за топло лепене се използва в строителството, при ремонт, декорация и всякакви други дейности, като целта му е бързо, лесно и висококачествено слепване на части с термолепило. В „Баш Майстора“ ще намерите еластични топлоустойчиви подложки за пистолет за топло лепене на марката DREMEL 200x200 мм. Те се използват за улавяне на излишното лепило и за създаване на шаблони с декоративни мотиви от лепило. Подложката е подходяща за всички видове разтопяващо се лепило и може да се използва без ограничение във времето.

 

Дунапреновият работен плот е един от принадлежностите за орбитални шлайфове. Подложки за ротационен шлайф ще намерите на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“. Те са предназначени за шлайф машини, изработени са от дунапрен и имат един отвор. Подложките са самозалепващи се, тип „Велкро“.

 

В категорията „Подложки“ на магазини „Баш Майстора“ сме включили подложки за ексцентриков шлайф. Предлагаме подложни шайби с различни диаметри. Биват меки, фини и много фини. FESTOOL подложките биват защитни и преходни.

 

На сайта и в нашите магазини Ви предлагаме богат асортимент от подложни шайби за ъглошлайфи, сред които може да изберете тези, от които се нуждаете. Те са необходими за фиксиране на диска на шпиндела. Правилният избор на подложки осигурява надеждно свързване с работния инструмент, намалява удара на диска и се подобрява безопасността при работа.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.