Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Полиращи машини акумулаторни

Полирането на ръка е сложен и бавен процес, който се избягва от край време поради наличието на машини за полиране. Полирмашина е уред с широко и разнообразно приложение в доста отрасли. Самото полиране е процес на обогатяване на боята и лака, или по скоро на заглаждане до степен на огледалност. Голяма част от обработването на боя и лак е съпроводена с полиране или пастиране на повърхността. С тези дейности се премахва горния слой, за да се изведе запазен долен слой. Обогатяването на боята и лака е процес на полиране.

 

Полиращите машини много приличат на ъглошлайфите от гледна точка на дизайн.  Конструкцията на полирмашините е почти същата, но всъщност те имат една съществена разлика. Машините за полиране работят на много по-ниски обороти, което прави възможно финното полиране на дървени, метални и други повърхности. Полирмашината в действие се среща най-често в автомобилния сектор. Това обаче далеч не изчерпва нейните възможности й функции, тъй като добрата полирмашина може да придаде блясък на всяка повърхност, включително и камък. 


Устройство полирмашината не е особено сложна, но пък позволява постигането на впечатляващи резултати. Полирмашината има въртяща се глава, която може да бъде използвана с различни накрайници, според повърхността, която предстои да бъде обработвана. Някои модели притежават също така различни режими на работа и няколко скорости, между които операторът може да избира, за постигане на оптимални резултати. 

 

При избора на полиращи машина, има няколко технически подробности, на които трябва да обърнете внимание. Важни такива са големината, тежестта и мощността. Разлика може да има и в захранването. Съществуват както електрически, така и акумулаторни полирмашини. Важни са също броят обороти на празен ход, размера на диска и например наличните позиции на дръжката, осигуряващи по-голям контрол и комфорт при работа.

 

С помощта на полиращите машини се развива висока скорост в сравнение с полирането на ръка. Благодарение на високите обороти се достига до мащабност на процеса и леснота. Използването на полиращи машини е незаменим етап в процеса по полиране в днешно време.

 

В онлайн магазин “Баш Майстора” е на разположение изключителен по вид и качество тип полираща машина марка MAKITA


Възползвайте се и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.