Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 878 продукта и наличност над 3 726 011 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 878 продукта в наличност.
3 726 011 Артикула.
Подреди по
Резултати

Машини за полиране

Електрическите полиращи машини са чудесен избор за работа на майстори на дървообработването и металообработването, както и за професионалисти в сферата на строителството и ремонтите.

 

С полирмашината може да се свалят стари покрития от метал, да се изравняват пукнатини и да се скриват неравности, както и да се нанасят полирпасти и защитни смеси. Голямото разнообразие от полираща техника включва машини с различен диаметър на диска, различна мощност и редица екстри като регулиране на оборотите, които гарантират лесна и ефективна работа.

 

Работа на електрически полирмашини и необходими консумативи

 

Обработката на продукти и детайли, особено преди боядисване, изисква перфектно шлайфане и полиране, тъй като от качеството на основата до голяма степен зависи крайния вид на слоя лак. Поради тези особености основната област на приложение на електрическите машини за полиране е в работилници и сервизи за лакобояджийски услуги, особено за ремонт и боядисване на купета на автомобили.

 

В зависимост от вида на обработката и обработваната повърхност се използват различни инструменти и консумативи – метални четки със стоманена тел, четки с найлонов косъм, шкурки, които се закрепват към гумени дискове, шайби от кече и филц и други.

 

Повечето модели са с размер на работещия диск 180 мм, а хващането на консумативите става по широко разпространения метод, наречен „велкро“ – откъм гърба си листовете имат влакнест материал, който много плътно захваща към гъсто покритата с много малки твърди пластмасови кукички повърхност на двата диска.

 

Технически характеристики на полирмашините

 

От техническите характеристики на електрическите полирмашини впечатляваща е високата мощност от 1600 W, което позволява висока производителност при грубо обрбаотване на проблемни повърхности (силно ръждясали предмети или отстраняване на дебели и здрави лакови покрития).

 

Тази впечатляваща мощност се постига при минимално тегло на машините без да се натоварват работниците по време на дълги работни ангажименти.

 

Предимство при работа е и удължената структура, която позволява правилно разпределение на натоварването без умора. В предния край на машината има удобна за хващане голяма дръжка.

 

Възползвате се сега и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.