Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.

Помпи

Помпите намират голямо приложение в много области от живота и производството. Необходими са от тези, които са далеч от градската среда – тези с вили и собствени градини, които се занимават с растениевъдство, животновъдство и индустрия. Еднофамилните къщи, селскостопанските сгради и автоматичните напоителни системи могат да си доставят вода от местен източник чрез хидрофорна уредба. Според консумацията на вода, тя ще включи и изключи помпата автоматично. Магазини „Баш Майстора“ предлагат широка гама от помпи – помпи вакуум за почистване на отвори, варелни помпи, водни помпи за работа с бормашина, помпи за изпитване на налягане, помпи за кофражно масло, помпи за разпробивни машини.

 

Помпите вакуум са ръчни и служат за бързо и ефективно почистване на пробити отвори преди анкериране. Поради високото налягане впръскване на въздуха, помпите ABG могат да се използват за почистване на отвори във всички твърди и кухи строителни материали.

 

Варелните помпи се използват за изпомпване на масло, дизелин и керосин от варели. Не трябва да се използва за газолин, лесно запалими течности с PM<55°C, вода, хранителни течности, корозивни химически продукти, разтворители. Други видове служат за работа с масла до SAE90, неагресивни течности, антифриз концентрат и др.

 

Водните помпи за работа с бормашина са идеални за прехвърляне или източване на по-малки количества вода. Задвижващият вал пасва на патронника на всяка стандартна електрическа бормашина. Други видове служат за изпомпване на вода от градински водоеми, съдове за дъждовна вода, джакузи и др. Използват се за спомагателно устройство, което се задвижва с бормашина.

 

Помпите за изпитване на налягане служат за изпитване на налягането и плътността на тръбопроводните системи и резервоари с регулируемо ограничение на налягането. Резевоарът от стоманена ламарина е устойчив на корозия. Помпата за пълнене и обезвъздушаване е идеална за слънчеви енергийни системи, подово отопление и системи на повърхностните източници. Служи за бързо пълнене, промиване и обезвъздушаване на затворени системи.

 

Пръскачките на кофражно масло са важен инструмент в грубото строителство, които служат за нанасяне на масло върху кофражните платна. Полагане на кофражно масло върху елементите на кофража е необходимо с цел запазване на материала използван за кофриране, както и по-лесното демонтиране след стягане на бетона.

 

Помпите за разпробивни машини са снабдени с NBR уплътнения. Тези модели могат да се пълнят и със сгъстен въздух благодарение на NB връзка към вентил. Маркучът има филтър против замърсяване на въздуха.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ ще откриете горелки, пробои, дорници и избивачи, ръчни свредели и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.