Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Предпазни престилки

В категория предпазни престилки в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени престилки от доказани производители като MSA и STENSO на достъпни цени.

 

Предпазните престилки намират широко приложение в много сфери на дейност, те не само предпазват дрехите от намокряне или замърсяване, но често защитават и от изгаряния, наранявания, случайни попадения на малки твърди частици, летящи с висока скорост и т.н.

 

Сред предпазните средства за заварчици, особено място заемат предпазните престилки за заварчици. Престилките защитават предната част на торса от средата на гърдите до коленете и предпазват от топлина и огън (искри, пръски от разтопен метал, шлаг и нагорещени частици), механични въздействия (претриване, срязване, пробождане) от инструменти и материали.

 

В магазини Баш Майстора ще намерите престилки за заварчици от естествена кожа с размери 80x100 см с закопчаване с велкро и престилка за заварчици PVC с размери 90х120 см, предлагаща се в два цвята – бял и зелен.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.