Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 107 971 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 107 971 Артикула.

Представяне на DeWALT FLEXVOLT

Представяне на DeWALT FLEXVOLT

FLEXVOLT - Първата система в света, която автоматично променя волтажа на батерията. Магазин „Баш Майстора“ намиращ се в град Варна на ул. „Струга“ 23 ще бъде домакин на събитиетo представящо Флексволт (FLEXVOLT) системата на марката DeWALT. Първата по рода си система позволяваща смяна на волтажа на батерията при ползването и за различни машини. Системата е съвместима със сериите 18V и 54V, a за американският пазар сериите 20V MAX, 60V MAX и 120V MAX. Първоначално ще бъде пуснат на пазара модела DCB546 - 6.0Ah литиево йонна батерия, за американският пазар 6.0Ah DCB606 и 9.0Ah - DCB609. Модела DCB546 е конструиран с петнадесет 3.6V клетки, като спрямо това каква машина захранват се сменя схемата на свързване помежду им.

 

 

Режим паралелно свързване за машини от сериите 18V, петнадесет клетъчната батерия удължава времето за работа до 4 пъти. Режим на последователно свързване на петнадесетте клетки осигурява 54V серии.

DeWALT продължават да работят за развиването на акумулаторните машини, като със всяка стъпка добавят повече мощност и време за работа. Заедно с батерията представителите на DeWALT ще ви презентират и част от новите 54V машини. Посетителите ще могат собственоръчно да тестват новата система, както и да получат подаръци. Заповядайте.

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.