Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пробни лампи

Автомобилната пробна лампа е необходим инструмент за всеки автосервиз. Пробната лампа се използва за проверка на електрическите инсталации на автомобили в диапазона 6 - 24V като щипката се закачва на дадена точка за замасяване, а с върха на тестера се пробожда изолацията на проводника, за да се стигне до жилата му под напрежение. Изолацията продължава да се пробожда по продължението на проводника, докато тестера спре да за свети, което индикира, че проводника е прекъснат.

 

Важно е да знаете, че употребата на пробната лампа за други цели или при по-голямо напрежение може да бъде опасно за живота! Пробната лампа не може да се използва за проверка на мрежово напрежение!

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пробни лампи за автомобили с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.