Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 043 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 043 Артикула.
Подреди по
Резултати

Продукти за градина

Най-често използван за облицовъчен материал на фасади или полагане на под са клинкерните плочки. Отличават се с изключителна здравина поради високотемпературната им термична обработка и осигуряват дълъг експлоатационен период. Те са подходящи за приложение във външното облицоване на фасади, басейни, пешеходни зони, както и за вътрешно обзавеждане. Приложими са върху бетонни, пенобетонни и дървени основи. Дебелината варира от 9 до 25 мм, колкото цифрата е по-голяма, толкова нараства и здравината на изделието.

 

В продуктовата гама на „Баш Майстора“ може да откриете импрегнатори, лепила и пяни, които да бъдат решение за всеки проблем във Вашата градина.

 

Импрегнаторът TKK Garden Clinker Protect 0.8 кг на базата на силан/силоксан и ленено масло е предназначен за повърхностна защита на минерални порьозни строителни материали, преди всичко негланциран клинкер и елементи за настилки и облицовки от тухли, от вода/влага.

Освен това, Silifob Klinker освежава естествения цвят на защитените материали, които добиват по този начин по-тъмен тон. Продуктът защитава покритието на абсорбиращите минерални повърхности като неполиран клинкер и керамични павета. Цветните нюанси се освежават заради добавеното ленено масло. Цветът на разтвора е златно-жълт до кафяв.

 

Имрегнаторът TKK Garden Stone Protect 0,4 кг e за защита на подови покрития от естествен и изкуствен камък и негланцирани керамични плочки. Той е безцветна течност на базата на силан/силоксан и специални добавки, предзначен за повърхностна защита на порьозни неорганични материали от вода/влага. Прониква дълбоко в порите на материалите и след изпаряването на разтворителя създава невидимо импрегниране на повърхността. Не действа само против вода – хидрофобно, но и против масло – олеофобно действие. Със своята формула защитава повърхностите от абсорбиране на масло и замърсявания.

 

Лепилото TKK Garden Floorfix 290 ml е решение за бързо фиксиране и залепване на каучукови подови елементи. То позволява ефикасно механично закрепване, с което предотвратява нежеланото движение на подовата настилка. Осигурява отлична адхезия към предпразни каучукови плочки или каучукови настилки на различни основи – бетон, метал, дърво, тухли, керамика, естествен камък. Лепилото залепва отлично и към влажни и порьозни повърхности.

 

Лепилата TKK Garden Grassfix 290 мл и TKK Garden Grassfix 5 кг са предназначени за монтиране и залепване на изкуствена трева. Те осигуряват отлична адхезия между изкуствена трева на всички производители и различни основи – бетон, асфалт, метал, дърво, тухли, естествен камък, керамика. Могат да се използват за залепване на различни видове изкуствена трева за озеленяване на дворове или изграждане на стадиони, игрища, вътрешни дворове.

 

Монтажното лепило TKK Garden Gardenfix 290 ml е решение за бързо фиксиране и залепване на различни материали. То осигурява отлична адхезия към всякакви строителните материали (бетон, тухли, дърво, стомана, алуминий, пластмаса, керамика, гипсокартон, стъкло, клинкер и др.). Има висока начална якост на слепване.

 

Полиуретановата пистолетна и ръчна пяна TKK Garden Landscaping Foam 750 ml  са решение за изграждане и поправка на каменни стени и елементи. Служат за оформяне на изкуствени скали, ремонт и монтаж на различни стени от камък, моделиране на симулации на потоци и брегове, насочване на водни потоци и водопади, закрепване на суха каменна зидария и стени от камък и др.

 

Полиуретановата пяна TKK Garden Polefix 250 ml + 100 ml  е решение за фиксиране и закрепване на различни подпори, изграждане на огради и градински съоръжения. Тя е двукомпонентна. Използва се за монтиране, закрепване на различни метални, бетонни, пластмасови и дървени стълбове.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.