Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Просто интелигентно – новата система Airstream за зареждане с интегрирана функция за охлаждане и 18-волтовата система на Festool

Просто интелигентно – новата система Airstream за зареждане с интегрирана функция за охлаждане и 18-волтовата система на Festool

От септември 2016 г. Festool предлага нова система за зареждане на Li-Yon акумулаторни батерии, нови батерии и ново бързозарядно устройство Airstream SCA 8 с интегрирана функция за охлаждане. Батериите се зареждат значително по-бързо, а върху зарядното има индикация предоставяша информация за оставащото време за зареждане и статуса на батерията. 

 

 

Интегриран LED дисплей върху новите Airstream батерии също показва текущия заряд след натискане на зеления бутон. Всичко това Ви дава възможност да работите по-бързо, независимо и по-ефективно. Интелигентна система Airstream намалява времето за зареждане с до 65 процента.

 

 

Новата система Airstream - комбинация от Airstream SCA 8 бързо зарядно и Airstream BP 18 LI 5.2 AS батерия намалява времето за охлаждане на батерията и по този начин целият процес на зареждане се съкращава с до 65 процента. Това означава, че батериите са готови да бъдат използвани отново много по-бързо и Вие може да продължите да работите без да прекъсвате и да чакате. Батериите се нагряват по време на интензивна употреба - особено през горещите летни дни. Поставена на зарядното устройство, батерията трябва първо да се охлади преди да може да се презареди. За професионалистите това означава ненужни и скъпи престои. За разлика от предишното TCL 3 зарядно устройство, Festool успява да увеличи способността за зареждане с коефициент 2,5.

 

Как работи Airstream системата.

 

 

Когато литиево-йонната батерия се зарежда, околния въздух се засмуква през вентилационните отвори на батерията. Охлаждащият въздух преминава през канал разположен във вътрешността на батерията, между клетките, там, където е най-горещо. Най-интелигентното при технологията Airstream е, че, за разлика от други батерии с охлаждаща функция, охлаждането не се извършват на случаен принцип, а е специално насочено между клетките на батериите. Топлият отработен въздух се подава навън с помощта на вентилатор през вентилационните отвори на зарядното. Това означава, че новите Airstream батерии, когато се комбинират с новото SCA 8 бързо зарядно, осигуряват оптимална ефективност при работа. И не помалко интелигентно: във всеки момент знаете колко е заредена батерията и след колко време ще е готова за работа, когаро е поставена на зарядното устройство.

18-волтовата система PowerSelect на Festool - вече изпитана и тествана. За да е по-гъвкаво и удобно, Festool  предоставя на своите клиенти  изключително гъвкави възможности. Предлагат се три варианта на оборудване: Basic  - 18 V машина  включително SYSTAINER (без батерии и зарядно устройство). Вариант на ENERGY: Вие сте свободни да окомплектовате машина с ново бързо зарядно SCA 8 (8 А зареждащ ток) или TCL 6 (6 А зареждащ ток) с новата батерия 5.2 Ah Airstream или с 2,6 Ah Compact батерия. Цените са изчислени, така, че няма ценова надценка за купувача, независимо от това дали той купува машина, батерия, зарядно веднага или поотделно. Във вариант на SET, клиентът получава пълен комплект, който съдържа избраната машина заедно с батериите и новото Airstream SCA 8  зарядното устройство. Във вариант Plus клиентът получава машината с батерии 5.2 Ah Airstream и зарядно TCL 6 (6 А зареждащ ток) без Airstream функция и без индикация за статуса на батерията.

Service all inclusive - за всяка ситуацияFestool предлага уникалният "Service all inclusive" за всички машини, също за Li-Yon батерии и зарядните устройства, независимо дали са закупени в комплект с машина или потделно.  След закупуване и регистриране в базата данни, клиентите автоматично имат право на следните услуги: безплатен ремонт, дори и подмяна нa бързоизносващите се части за период от 36 месеца, подмяна на машината в случай на кражба за период от 36 месеца, 7- дни след  покупката може да получите парите си обратно, ако не сте удовлетворени от покупката,  10-годишна гаранция за наличието на резервни части.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.