Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Профили и стяги за кофраж

В категорията „Шини за кофраж“ в онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите клинове, профили за олекотен кофраж, стяги за колони и различни по дължина шини за колони на водещи производители.

 

Кофражните клинове са едни от най-използваните метални конструктивни елементи в строително-монтажни/ кофражни дейности. Те се използват за затягане на дистанциали и метални шини. Те притежават висока устойчивост на огъване и тежест поради изработката им по високи стандарти. Освен издръжливост, те имат дълъг експлоатационен живот. Постига се намаляване на разходите и материалите. Кофражните клинове са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите клин за дистанциали, метален профил с кука и клин за шина.

 

Профилите за олекотен кофраж са от най-често използваните метални конструктивни елементи в строително-монтажни/ кофражни дейности. Изработени са по високи стандарти. Имат висока устойчивост на огъване и тежест. Освен издръжливост те имат дълъг експлоатационен живот. Следователно се постига намаляване на материалите и разходите. Профилите за олекотен кофраж са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Стягите за колони са от най-използваните конструктивни елементи в строително-монтажни/кофражни дейности. Имат висока устойчивост на огъване и тежест. Използват се за фиксиране на кофражни плоскости. Освен издръжливост те имат дълъг експлоатационен живот. Постига се намаляване на материалите и разходите. Често използвани са както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Шините за кофражи са конструктивни елементи в кофражните дейности. Те притежават висока устойчивост на огъване и тежест. Използват се за фиксиране на кофраж. Освен издръжливост те имат дълъг експлоатационен живот. Постига се редуциране на материалите и разходите.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.