Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 321 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 321 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пясъкоструйки пневматични

Пясъкоструйките са незаменими при подготовката за боядисване, те намират широко приложение при отнемането на повърхностният слой и премахването на боя и ръжда от метални повърхности. Пневматичните пясъкоструйки работят със сгъстен въздух и са предназначени за професионално заравняване, матиране, почистване и заглаждане на различни повърхности и материали. Пневматичните мобилни пясъкоструйки са подходящи за почистване на повърхности от стомана, дърво, мозайка, тухли, стъкло, асфалт и други.

 

Пясъкоструйките са идеални за приложения, при които повърхността на предметите и детайлите са с различни форми и трябва да бъдат почистени до метал. Подходящи са за премахване на боя на стоманени джанти, отстраняване на ръжда, почистване на метални предмети, декорация на стъклени повърхности и други.

 

Мобилните пневматични пясъкоструйки разполагат с вакуум функция, която не позволява загуба на голяма част от абразивния материал и са оборудвани с колела за лесно транспортиране. Подходящи са за работа при открити и закрити терени, ъгли и малки помещения.

 

Преди да бъдат изобретени тези машини процесите, които извършват са били извървашни на ръка със стотици движения, което е било крайно изморително и трудоемко. Пясъкоструйките позволяват множество процеси в метало завършващите процеси, като декоративно пясъкоструене, закаляване на метали, бластиране, обработка и почистване на повърхности.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете пневматични пясъкоструйки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.