Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Радиални преси акумулаторни

Акумулаторните радиални преси са професионални инструменти, които имат приложение в сферата на ремонтите, строителството и ВиК работата. Те се използват предимно за пресови съединения с различен диаметър и за стесняване на тръби. Различават се по честотата, напрежението, мощността и капацитета на батерията.

Тези ръчни акумулаторни машини се използват с различни глави – според нужния диаметър за обработване. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да закупите както акумулаторни радиални преси, така и прилежащите към тях професионални инструменти и аксесоари – глави за отрезни клещи с различни диаметри.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.