Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 34 658 продукта и наличност над 3 065 809 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
34 658 продукта в наличност.
3 065 809 Артикула.
Подреди по
Резултати

Разширители за тръби

Инструментите за направа на отвори в медни тръби представляват специални инструменти,  предназначени за улесняване на монтирането на медни тръби. С тях монтирането на тръбопровод става много по-бързо, удобно и лесно.

Тръбопроводът от своя страна може би е най-великото изобретение на човечеството, създавайки комфортни условия за ежедневието. Поради честото ежедневно използване металните тръби губят първоначалните си качества, появава се ръжда и затова се налага да се прибегне до ремонт, а понякога и до пълна подмяна на тръбопровода.

 

Това от своя страна е нелесна задача, изискваща специални инструменти и умения, съответно и  разходи. За прокарването на тръбопровода в дадена къща е необходимо изграждането на цяла мрежа от тръбопроводи, които трябва да бъдат разклонени. За да бъде възможно всичко това се правят удължители за медни тръби с помощта на специалните инструменти. В зависимост от извършената работа можете да закупите икономичен инструмент с ръчно задвижване или по-ефективен инструмент - електрически.

 

Ако Ви се налага да извършите по-голям обем от работа, по-добре е да използвате електрически разширител, а устройството с ръчно задвижване ще се справи с работата на по-малко обемни площи.

Разширяването на тръбата улеснява свързването на медни тръби, без използването на съединители, като конструкцията на този механизъм осигурява разширяване на тръбата през целия експлоатационен период на тръбопровода.

За правилното и точно изграждане на меден тръбопровод се налага използването на инструмент за направа на отвори в медни тръби.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете инструмент за направа на отвори в медни тръби Twist на търговската марка Rems - мощен и компактен електрически инструмент за ефективна обработка на Т-разклонения и за ефективно студено разширяване на твърди и меки тръби и за монтиране на тръби без фитинги.

 

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.