Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 42 760 продукта и наличност над 3 791 308 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
42 760 продукта в наличност.
3 791 308 Артикула.
Подреди по
Резултати

Резбонарезни инструменти

Резбонарезните инструменти са необходими за направата на прецизни резби, върху стандартни и надеждни тръби и болтове, бързо и без усилия. С компактна си конструкция и малките габарити, тези инструменти позволяват работа на труднодостъпни места и в близост до стена.

 

Ръчните винторезки намират широко приложение от професионалисти, поради различния брой бързосменящи се, качествени и здрави винторезни глави с различен диаметър. Ръчните винторезки са инструменти, с които се нарязват тръбни и болтови резби с различен диаметър, те са често използвани и в труднодостъпни места. За тази цел някои от моделите са оборудвани и с допълнителни удължители, които се монтират в храповия лост.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете разнообразие от резбонарезна техника - ръчни, преносими винторезки от водещи производители на достъпни цени. Комплектите, ще откриете при нас са, включват от 4 до 6 винторезни глави за резби от 1/2” до 1 1/4”, до 1” или до 2” (в зависимост от комплекта) и един храпов лост.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.