Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 129 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 129 Артикула.
Подреди по
Резултати

Рендета за топлоизолация

В категория „рендета за топлоизолация“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете плоски и ъглови рендета за топлоизолация с марка HARDY на достъпни цени.
 

Рендетата за топлоизолация се използват за шлайфане и рендосване на плоскостите, независимо дали след залепването и втвърдяването им или след запълване на фугите между плочите със слабораздуваща полиуретанова пяна или с тънки ивици, изрязани от самите плочи. Това от своя страна е задължителен етап от качественото полагане на топлоизолация, за да бъде дълготрайна и ефективна.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете плоско ренде за топлоизолация HARDY с размери 400х180 мм , плоско ренде за топлоизолация HARDY 270х130 мм, както и ъглово ренде за топлоизолация HARDY с размер 270х160 мм.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.