Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.

Рендета

В магазини Баш Майстора ще откриете огромно разнообразие от рендета от водещи производители на достъпни цени. Разполагаме с рендета за мазилка за подравняване на гипсови шпакловки и стени от газобетон, рендета за гипсокартон - обли рендета за гипсокартон, плоски рендета за гипсокартон и ъглови рендета за гипсокартон. Рендетата за гипсокартон намират приложение при обшиването на метални конструкции и стени с гипскартонени плоскости. С тяхна помощ ръбовете и краищата на плоскостите се изравняват акуратно, за да се получат равномерни и точни фуги.

 


В магазини Баш Майстора ще откриете и рендета за дърво, които са задължителните помощници на майстори в сферата на дървообработването. Рендетата за дърво са идеалните инструменти за изглаждане на дървесен материал, скосяване на ръбове, правене на жлебове и редица други дейности в дърводелството. Също така предлагаме и рендета за топлоизолация -  плоски и ъглови рендета за топлоизолация. Рендетата за топлоизолация се използват за шлайфане и рендосване на плоскостите, независимо дали след залепването и втвърдяването им или след запълване на фугите между плочите със слабораздуваща полиуретанова пяна или с тънки ивици, изрязани от самите плочи. Това от своя страна е задължителен етап от качественото полагане на топлоизолация, за да бъде дълготрайна и ефективна.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.