Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 759 продукта и наличност над 4 060 496 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 759 продукта в наличност.
4 060 496 Артикула.

Световно първенство по футбол 2018

Вижте програмата за Мондиал 2018 по дни и часове
Световно първенство по футбол 2018

Световно първенство по футбол 2018

 

Футболните страсти по целия свят многократно ще достигнат връхна точка през предстоящите дни!

 

Вижте програмата за Мондиал 2018, която може да отпечатате и следите мачовете, както и да отбелязвате резултатите в нея.

Мондиал 2018, или известен още в страната домакин като "Чемпионат мира по футболу Россия 2018", ще бъде двадесет и първото издание на Световната купа.


След избор измежду кандидатурите на Испания-Португалия, Белгия-Холандия и Англия на 2 декември 2010 година, бе избрана Русия за организатор на предстоящата футболна среща. Това ще бъде първият път в историята, в който световно първенство ще се провежда в Източна Европа.

 

Турнирът ще се проведе от 14-ти юни до 15 юли 2018 г.

  • Брой участници: 32 държави
  • Брой стадиони: 12 (в 11 града)

 

Русия съобщи, че Волгоград, Екатеринбург, Казан, Калининград, Краснодар, Москва, Нижни Новгород, Ростов на Дон, Самара, Санкт Петербург, Саранск и Сочи ще са домакини на мачовете за Световната купа. Всички тези градове се намират в европейската част на страната, с изключение на Екатеринбург, който е в Азия и е на изток от Урал.

Магазини Баш Майстора пожелават на всички фенове приятно гледане!

 

 

Може да изтеглите програмата от тук: 
 

  

 

 

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.