Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредели ръчни

Ръчните свредели са градински инструменти, предназначени за улеснение при изкопаване на дупки в почвата за засаждане на дървета и храсти, или пробиване на дупки за ограждане на стълбове, колове и огради, посредством спираловидното острие.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ръчен свредел PROFIX с ф 170 мм или ф 250 мм. Ръчният свредел е много полезен при засаждане на дървета и храсти, аериране и смесване на тор и поставяне на среден размер колове. Той е предназначен да улесни първоначалното потъване в земята и се него се правят дупки за ограждащи стълбове и колове. Ръчният свредел е изработен от здрава стомана, а дръжките са с гумено покритие, което осигурява стабилен захват на ръцете по време на работа. Той пробива гладки дупки без да се заклещва в малки корени или камъни.

 

В тази категория ще откриете и ръчни дрелки - дрелка STANLEY 1-02-715, която се върти наляво и надясно с дължина 25 см и универсален патронник с диаметър 13 мм и ръчна дрелка с зъбна трансмисия STANLEY 0-03-105 с метален корпус и алуминиево задвижващо колело.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.