Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Секачи

В категория „секачи“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от ръчни плоски секачи от водещи производители на достъпни цени.

 

Секачът е ръчен инструмент за отнемане на части от повърхността на твърди материали. В долния си край има острие с определена широчина, а в горния – ударна повърхност, върху която се удря с чука. Секачите, които ще откриете в тази категория са плоски, метални, изработени от инструментална стомана – CrV с дължина от 10 до 35 см и ширина на острието от 1 до 7 см. Секачът служи за разсичане и разделяне на материали или за отстраняване на допълнителни, нежелани части от основния продукт. Плоските секачи с предпазител, които предлагаме осигуряват безопасност и удобство по време на употреба и са предназначени за обработка на камък и метал.

 

Плоски секачи:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете плоски метални секачи, производство на RENNSTEIG, TOPMASTER и UNIOR, изработени от хром-ванадиева стомана - CrV с индуктивно закален връх.

 

Плоски секачи с предпазител:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете и плоски метални секачи с предпазител, производство на RENNSTEIG, TOPMASTER и UNIOR.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.