Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сигнални колчета и вериги

В категория сигнални колчета и вериги в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете сигнални колчета, вериги за сигнални колчета и основи за сигнални колчета на достъпни цени.

 

Сигналните колчета са предназначени за строителна и пътна сигнализация. Изработени са от висококачествена пластмаса, която ги прави лесни и удобни за поставяне и транспортиране. С тях се обозначават и сигнализират препятствия и опасни зони с цел предотвратяване на аварии. Сигналните колчета се използват за означаване на ограничен достъп, частни и работни зони като се оборудват с вериги и основи, които са необходими за закрепването им.

 

Сигналните колчета се използват и за контрол на трафика и индетифициране на опасности или обозначаване на зони извън пътя за движение, с цел ефективно намаляне на задръстванията. Сигналните колчета имат бяло-червени ивици, привличащи вниманието на шофьорите. Те ще формират ясно видима бариера за насочване или ограничаване на достъпа.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете и основи за сигнални колчета за пълнеж с вода или пясък, изработени от PVC с кръгла форма, производство на MSA.

 

При нас ще откриете и обезопасителни пластмасови вериги за сигнални колчета за формиране на многофункционална бариерна система - 3.9 мм, 25 метра, производство на MSA.
Веригите за сигнални колчета са идеално решение за ограждане на различни пространства. Подходящи са за формиране на зони за складове, фабрики, болници, колежи, приемни, офиси и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.