Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони за стъклопакети

Силиконът най-често се използва като лепило, смазка или изолационен материал в строителството и машиностроенето.

В продуктовия обхват на магазини „Баш Майстора“ може да намерите различни видове силикони на водещи марки на достъпни цени.

 

Силиконът TKK Tekasil T 600 мл – черен е високоеластичен, еднокомпонентен, неутрален уплътнител, използващ се в производството на стъклопакети. Паропропускливостта на TEKASIL T е равна на тази на полисулфидните уплътнители при температура между 50° C и 60° C. При температура между 20 - 25° C се втвърдява. Има отлично слепване към различни материали (необработено и обработено стъкло, пластмасови и метални дистанционери, керамика, лакирано дърво, PVC и др.). Съвместим е с всички материали, които се използват в производството на стъклопакети. При полагането му във вертикални фуги не се стича. Устойчив е на химикали и атмосферни условия – дъжд, сняг, екстремни метеорологични промени. Не предизвиква корозия и е UV устойчив. Силиконът играе роля на втора бариера в производството на стъклопакети и се използва особено там, където има силно ултравиолетово влияние. Препоръчително е да се полага върху чисти, обезмаслени и сухи повърхности. Повърхността на стъклата да се почисти с вода, съдържаща детергенти. Остатъците трябва да се почистят с чиста кърпа и вода преди изпарението на детергента. Силиконът TEKASIL може да се полага с пистолет, пистолет с компресиран въздух или друг вид индустриални пистолети.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.