Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 50201

В сайта на „Баш Майстора“ ще намерите метални скоби за тръби с многоцелеви дюбел и комбинирана шпилка, комплект. Металните скоби, които предлагаме, са производство на FRIULSIDER, и са с поцинковано покритие. Подходящи са за приложение в плътна тухла, бетон, куха тухла и камък.

 

Скобата за тръби с шпилка и дюбел FRIULSIDER 50201 ф10мм е предварително монтирана с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време. Галванизираната ѝ повърхност я защитава от корозия. Полуотвореното блокиращо резе може лесно да се отвори, без да е необходимо да се отстрани винта.

 

 Металната скоба за тръби с шпилка и дюбел FRIULSIDER 50201 ф12мм е предварително монтирана с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време. Поцинкованата ѝ повърхност я предпазва от корозия. Използва се за фиксиране на защитни метални тръби.

 

Скобата за тръби FRIULSIDER 50201 (ф14мм, ф16мм, ф18мм, ф20мм, ф22мм, ф24мм) е в комплект с шпилка и дюбел. Полуотвореното блокиращо резе може лесно да се отвори, без да е необходимо да се отстрани винта. Предварително е монтирана с винт с кръстовиден захват на главата, за да се съкрати времето за монтаж. Галванизираната повърхност я защитава от корозия. Фиксира защитни метални тръби.

 

Металната скоба за тръби с шпилка и дюбел FRIULSIDER 50201 (ф26мм, ф28мм, ф32мм, ф38мм, ф60мм) е предварително монтирана с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време. Полуотвореното блокиращо резе позволява лесно отваряне без напълно отстраняване на винта. Поцинкованата ѝ повърхност я предпазва от корозия. Използва се за фиксиране на защитни метални тръби.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.