Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 51503 пластмасова

Едностранната скоба с дюбел FRIULSIDER 51503 ф16/6х30 мм е подходяща за тръби и кабели. Елементът представлява комбинация от скоба, дюбел и винт. Бързият и лесният монтаж с една ръка понижава необходимата работа до 80 %. Патентованият принцип на действие гарантира голяма товароносимост. Висококачественият материал може да се използва през цялата година, дори когато е изложен на студена среда. Безхалогенен е и огнеустойчив за увеличаване на безопасността в случай на пожар. Предварително фиксираният дюбел SD може да бъде демонтиран. Скобата е подходяща за бетон, естествен камък, плътни тухли, плътни варовични тухли, плътни блокове от лек бетон и др.

 

Едностранната скоба с дюбел FRIULSIDER 51503 ф25/6х30 мм е с предварително монтиран фиксиращ щифт за лесен и бърз монтаж с дюбел на пластмасови изолационни тръби. Предварително фиксираният дюбел SD може да бъде демонтиран. Елементът представлява комбинация от скоба, дюбел и винт. Може да се монтира бързо и лесно с една ръка, намалявайки работата до 80 %. Термоустойчиви от -20°C до +80°C. Безхалогенен, огнеустойчив и с UV стабилизиран материал, подходящ за различни приложения на открито. Без силикон. Подходящ за бетон, естествен камък, масивни тухли, плътни варовични тухли, твърди бетонови блокчета. Служи за фиксиране на пластмасови тръби според DIN 49016, 49017 и IEC 423 (бивш DIN49026).

 

Едностранната скоба с дюбел FRIULSIDER 51503 ф32/8х40 мм е подходяща за бетон, естествен камък, плътни тухли, плътни варовични тухли, плътни блокове от лек бетон и др. Тя е с предварително монтиран фиксиращ щифт за лесен и бърз монтаж с дюбел на пластмасови изолационни тръби. Предварително фиксираният дюбел SD може да бъде демонтиран. Бързият и лесен монтаж с една ръка снижава работата до 80 %. Патентованият принцип на действие гарантира голяма товароносимост. Не съдържа силикон и халоген.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите разнообразие от различни видове крепежни елементи.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.