Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоби за клапани

Скобите за клапани са специализирани инструменти за автомобили, които служат за подмяна на пружини, семеринги и клапани без сваляне на цилиндровата глава. Не са подходящи за двигатели с дълбоко разположени клапани.

 

Скобата за дълбоко разположени клапани FORCE служи за подмяна на клапани, пружини и семеринги без сваляне на цилиндровата глава. Скобата не е подходяща за двигатели с дълбоко разположени клапани.

 

Скобата за клапани FORCE служи за подмяна на клапани без сваляне на цилиндровата глава. Намират приложение при бензинови и дизелови автомобили с марка OPEL, BMW, SEAT, VW, AUDI, HYUNDAI, TOYOTA, FORD 16V, RENAULT 19 и CLIO.

 

Скобата за клапани FORCE 45-145 мм е предназначена за вадене на клапани на бензинови и дизелови автомобили. Специално проектирана е за работа на труднодостъпни места. Изработена е от хром-ванадиева стомана.

 

Скобата за клапани FORCE комплект намира приложение при бензинови и дизелови автомобили с марка AUDI, CHRYSLER, INFINITI, HONDA, HYUNDAI, LEXUS, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, PORSCHE, SATURN, TOYOTA, VOLVO и VOLSKWAGEN.

 

Скобата за клапани UNIOR 20-250 мм е изработена от специална инструментална стомана, закалена, хромирана. Подходяща е за почти всички двигатели поради широкия диапазон на настройка. Този инструмент се използва за монтаж и демонтаж на клапанни пружини. Характеризира се със самозаключващ механизъм и бързо регулируеми стеги, което дава възможност за приложение на скобата при всички видове двигатели.

 

Скобата за клапани UNIOR 21 мм е изработена от специална инструментална стомана, изцяло закалена. Намира приложение при мотори (17, 21, 25 мм) и коли (21, 25, 30, 35, 43 мм).

 

Скоби за автоклиматици, за рамена на задни чистачки, за сегменти и рейка може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.