Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 33 502 продукта в наличност и разнообразие от над 3 411 564 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
33 502 продукта в наличност.
3 411 564 Артикула.

Смесители

В онлайн магазин “Баш Майстора” ще откриете бетонобъркачки и смесители, подходящи за разбъркване на сухи, полусухи, лепливи или течни материали, бои, тежки и леки бетони и други. Със своите автономна работа, бетонобъркачките значително улесняват процеса в сравнение с използването на ръчен миксер за строителни смеси. Друго голямо предимство на бетонобъркачката са колелцата, които правят възможно пренасянето на сместа бързо и без използване на ръчна количка. Някои от най-популярните модели на пазара са IMER MINIBETA, IMER ROLLBETA, IMER SYNTESI, LIMEX MB и други,

При избор на бетонобъркачка, освен цената е важно да се гледат и следните неща:

  • Обем на резервоара - най-малките размери обикновено са с обем на барабана около 120-130 литра. Те са достатъчни за малки ремонтни бригади и по-леки дейности като изграждане на огради или циментиране на малки пространства в двора и около къщата. По-големите бетонобъркачки, които се продават на пазара достигат размери до 350 и повече литра. Имайте предвид, че вместимостта на казана е около 85% от неговия пълен обем. Тоест, ако имате нужда от 150 литра бетонова смес, трябва да използвате бетонобъркачка с обем на резервоара от 190 литра.

  • Материал на казана - в днешно време най-популярни са бетонобъркачките с PVC казан. Причината за това е неговото лесно почистване. Дори и засъхнал материал може да бъде отстранен сравнително безпроблемно чрез изчукване. Много от моделите в онлайн магазин “Баш Майстора” се предлагат с метален или с ПВЦ казан. Съветваме нашите клиенти да почистват резервоара на бетонобъркачката непосредствено след употреба. Така не просто се улеснява процесът, а и се удължава нейният експлоатационен срок. 

  • Възможност за разглобяване - при нас ще намерите по-малките модели бетонобъркачки, които могат лесно да се разглобяват и да бъдат пренасяни в лек автомобил. Някои от по-големите по обем смесители също могат да бъдат разглобявани с цел по-лесното им пренасяне и товарене в бус или камион.

  • Производителност - тя зависи най-вече от скоростта на зареждане резервоара на бетонобъркачката. Тъй като уредът може безпроблемно да работи докато бива пълнен, сместа може да бъде готова минута-две след добавянето на последния материал. При ръчно зареждане от един човек, стандартната производителност на бетонобъркачките е между 1 и 3 кубични метра на час. Ако пълнещите са двама, тя може да нарастне до 4,5 кб.м. на час. Реалното време на един цикъл зареждане и разбъркване е около пет минут.

  • Допълнителни удобства - екстри като теглич и пневматични колела са важни за лесното превозване на бетонобъркачката. Други удобства сред моделите могат да бъдат редукторна кутия за лесно изсипване на сместа докато машината работи, термозащита и голям въртящ момент на двигателя, защита от рестартиране при моментен токов удар. На пазара могат да се намерят и бетонобъркачки, които са с бензинов или дизелов двигател


Имайте предвид, че за определени материали може да е по-добър вариант да изберете ръчен мискер за строителни смеси. Ако не сте сигурни дали да изберете бетонобъркачка или миксер и кой продукт е оптимален за Вашата дейност, не се колебайте да ни потърсите. Специалистите на онлайн магазин “Баш Майстора” ще Ви дадат нужните съвети и ще Ви асистират в подбора на правилната техника за Вашите нужди!

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.