Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрей за заваряване

Спреят за заваряване DECA SUPER STAK 300 мл предотвратява навлизането на замърсявания и защитава повърхностите по време на заваряване. По време на заваряването повърхността е напълно защитена. Италианският спрей може да предпази инструментите и заваръчните компоненти от полепване на пръски от разтопен метал. Това не засяга процеса на заваряване и позволява последващо лакиране, поцинковане или хромиране. Удължава живота на дюзата, улеснява чистенето и подмяната.

 

TKK Tekasol Welding 400 мл е многофункционален спрей за заварки, подходящ за професионалисти. Той може да предотврати навлизането на прах и да защити повърхността по време на заваряване. Защитава инструментите, повърхностите в процеса на заваряване и заваръчните компоненти от пръски разтопен метал. Удължава експлоатационния живот на дюзата, лесен е за почистване и подмяна. Не влияе на процеса на заваряване и позволява лакиране, поцинковане или хромиране на по-късен етап.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите още:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.