Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 688 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 688 Артикула.
Подреди по
Резултати

Спрей лепило

Аерозолното спрей лепило е средство, при което лепилото се нанася чрез пръскане. То използва известната техника за безконтактна обработка с насочена струя въздух. Лепилото е поставено в практична метална бутилка под налягане , която е удобна за използване, съхранение и транспортиране. Технологията добива все повече приложение, тъй като притежава редица преимущества пред старите туби и буркани. Спрей лепилото може да се използва в безброй ситуации и за всички материали. Аерозолите могат да се използват за домашни, професионални и индустриални ремонти бързо и евтино. Спрей лепилото може да се използва за сглобяване на нови продукти или поддържане и възстановяване на стари връзки.

 

То може добре да фиксира износени ръбове или падащи кантове, както и различни модели, орнаменти и декорации. Лепящият спрей е особено подходящ за ремонт и монтаж на изолация и подове (мокети, балатуми и др.).

 

Спрей лепилото е удобно и практично. За начало е еднакво лесно да се прилага върху големи и малки площи. Чрез силен въздушен поток лепилото може да се използва без проблем на труднодостъпни места. Не е нужно използването на четка или да разтваряте в други съдове, които да измивате и изтъргвате. Със спрея не може лепилото да изсъхне – флаконът е херметично затворен. Изхвърлянето на буркани, съдържащи изветряло лепило, остава в миналото. Аерозолът гарантира, че ще ползвате всичко, за което плащате, без да се налага да се разкарвате допълнително до магазина.

 

Лепилото на спрей TKK Tekasol Universal Adhesive 250 мл е на базата на неопрен и е предназначено за професионална употреба. Продуктът се използва за залепване на много различни материали. Спрей дозата осигурява равномерно полагане и добро залепване. Лесен е за употреба. Използва се за различни повърхности (метал, пластмаса, дърво, дунапрен, стъкло, хартия и др.). Не е подходящ върху стиропор и керамични плочки. Оптимална температура за работа с продукта – 15 до 20°C.

 

В магазини „Баш Майстора“ може да намерите още:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.