Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стойки и конзоли за работна площадка

Стабилизиращите елементи са проектирани да поддържат, изравняват или стабилизират кофража и пренасят тежестта върху вече изградените елементи (стени и плочи). Стабилизаторите подпират кофражните панели за стени и колони. Конзолите за кофражни платна тип „чекмедже“ се фиксират върху завършените стени и върху тях се закрепват кофражните платна. Те имат болтове за прецизно изравняване и декофриране и се придвижват с помощта на транспортни вилици, които имат товароносимост 15 kN. Кофражните форми за плоча – тип „маса“ и „чекмедже“ се отлепват бързо, лесно и безопасно. Конзолите за работна площадка и предпазните парапети се използват за удобна и безопасна работа.

 

Конзолата за работна площадка с размери 750x1100 мм е с диаметър на тръбата 48 мм и с дебелина на стените 2.00 мм. Материалът, от който е направена, е стомана.

 

Конзолата за работна площадка 300 мм е приложима за фасадно рамково скеле 600/900. Служи за изнасяне на работната площадка.

 

Конзолата за работна площадка 600 мм е приложима за фасадно скеле 600/900. Тя служи за изнасяне на работната площадка.

 

Конзолата за работна площадка 900 мм влиза в приложение за фасадно рамково скеле 600/900. Изградена е от стомана, а покритието е от боя.

 

Парапетната стойка за плоча с височина 1400 мм служи за обезопасяване на строителни обекти.

 

Муфи за свързване на арматуракофражни подпорителчета с кукиуплътнения и изолациификсатори и шини за кофраж може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.