Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Стяги за направляващи шини

Стягите за направляващи шини обикновено служат за сигурно фиксиране на водещата шина, която се поставя в долния канал. Осигуряват отличен резултат – прецизен и чист срез, защото се избягва изместване на материала при рязане.

 

Стягата за направляваща шина FESTOOL FS-HZ 160 70x200 мм е за сигурно фиксиране на водещата шина, поставя се в долния канал. Формата на закрепващата скоба може да се регулира според водещите шини на канала и профилите на MFT и на Precisio. Поради фиксацията стягата няма да се разхлаби дори при леки вибрации. Изпълнението е изцяло от стомана. Подходяща е за инструменти тип FS/2 и MFT.

 

Стягата за направляваща шина FESTOOL FSZ 120 70x140 мм е изработена изцяло от стомана. Подходяща е за инструменти тип FS/2 и MFT. Тя е подходяща за сигурно фиксиране на водещата шина и се поставя в долния канал. Формата на закрепващата скоба може да се регулира според водещите шини на канала и профилите на MFT и на Precisio.

 

Стягата за направляваща шина FESTOOL FSZ 300 70x300 мм е за сигурно фиксиране на водещата шина, поставя се в долния канал. Формата на закрепващата скоба може да се регулира според водещите шини на канала и профилите на MFT и на Precisio. Благодарение на фиксацията стягата не се освобождава и при лека вибрация. Изпълнението е изцяло от стомана. Подходяща е за инструменти тип FS/2 и MFT.

 

Стягата за направляваща шина MAKITA 90x120 мм е комплект от две автоматични стяги. Служат за сигурно фиксиране на водещата шина. Също така може да се използва за закрепване на масата (вакуумна) върху работния плот.

 

Стягата за направляваща шина MAKITA 90x130 мм служи за сигурно фиксиране на водещата шина. Също така може да се използва за закрепване на масата (вакуумна) върху работния плот.

 

Стягата за направляваща шина RUBI 70x135 мм се използва за фиксиране на водещите шини към детайла по време на рязане. Осигурява отличен резултат – прецизен и чист срез, защото се избягва изместване на материала при рязане.

 

Стягата за направляваща шина VIRUTEX 45x100 мм е за сигурно фиксиране на водещата шина. Може да се използва за закрепване на масата (вакуумна) върху работния плот.

 

Дърводелски стяги тип „C” и “G“, както и стяги за монтаж на врати може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.