Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.
Подреди по
Резултати

Такаламити пневматични

Такаламитът представлява инструмент за гресиране и смазване. Работата им се състой в нанасянето на масло, грес или друг вид смазочна течност чрез накрайник или удължение в определена точка. Такламитите се използват главно в работилници и сервизи и служат за гресиране и смазване. С тях се поддържат транспортни машини, селскостопанска техника, производствени машини и други машини. Такламитът позволява лесно и точно прилагане на лубрикант в определена позиция. Този пневматичен инструмент е незаменим помощник при смазочните дейности в автомобилизма, селското стопанство или в приложения, свързани с домашната или професионалната употреба.

 

Съществуват различни видове такаламити за смазване според конструкцията на избутване на смазващото вещество:

 

  • Ръчни, със спусък;
  • Ръчни, без спусък;
  • Пневматични;
  • Електрически.

 

Ръчните такаламити използват лост и ръкохватка и обикновено са най-добрият избор за смазване с малък обем. Позволяват разпределянето на грес и масло да се случва с постепенна и бавна скорост, което предлага на потребителя много контрол и прецизност при смазване и гресиране. Те са леки и са по-малки от опциите с пневматично и електрическо захранване, така че са в състояние да влязат в тесни и малки пространства по-лесно. Перфектни са при работа на трудни и неудобни работни места!

 

Пневматичните и акумулаторните такламити са идеални за предотвратяване на умората на потребителя по време на работа и са най-добри при по-големи работни места, когато е необходимо нанасяне на по-голямо количество масло и грес. Те дозират прецизно и работят чисто и ефективно, без остатъчни капки.  

 

В магазини Баш Майстора ще пневматични такаламити с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.