Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Такаламити

Такаламитът е инструмент за гресиране. Обикновено представлява ръчна или крачнозадвижвана преса за подаване на грес под налягане. Наименованието идва от фирма Tecalemit от град Билефелд, Германия. Под известната марка се изработват гресиращи преси и до момента. Те могат да бъдат с електрическо или пневматично задвижване в зависимост от предназначението си.

 

На нашия сайт и в магазините „Баш Майстора“ Ви предлагаме различни марки и видове такаламити, ръчна помпа за грес, пневматична система за гресиране и др.

 

Пневматичната система за гресиране PRESSOL е подходяща за 20 кг. варели с диаметър 270 – 310 мм. Тя включва пневматична помпа за грес 50:1 и маркуч за високо налягане с дължина 2 м.

 

Ръчната помпа за грес PRESSOL e подходяща за греси NLGI 2. Тя е мобилна с контейнер 16 кг и 2 броя колела.

 

Приставката такаламит MAKITA 400 мл е с предпазен вентил, който предпазва от претоварване под налягане за максимална безопасност на оператора.

 

Такаламитът BONEZZI (1000 гр, 500 гр, 800 гр) получава номинално налягане до 700 бара/10000 Psi при тестове за качество. В условия на работа той може да получи под натиск налягане до 400 бара/6000 Psi без повреда или деформация за разлика от стандартните такаламити. Подходящ е за всеки тип некорозивна грес.

 

Такаламитът PRESSOL 500 гр работи с греси до NLGI клас 2. Той Ви дава възможност да го заредите както ръчно, така и с грес пълнители DIN 1284 - 400 g. Окомплектован е с метален удължител 150 мм и четиричелюстен накрайник М 10х1.

 

Такаламитът UNIOR 400 гр е с възможност за пълнене на насипни греси или използване на флакон. Материалът, от който са изработени главата, тялото и гресиращата тръба, е стомана.

 

Такаламитът с вдлъбнат конусен накрайник BONEZZI 150 гр е изработен от стомана и е подходящ за масла и греси.

 

Такаламитът с конусен накрайник BONEZZI 150 гр е изработен от стомана и е подходящ за масла и греси.

 

В „Баш Майстора“ може да откриете такаламит GADGET 500 гр., както и голямо разнообразие от ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.