Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 66 705 продукта и наличност над 4 108 061 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
66 705 продукта в наличност.
4 108 061 Артикула.

Температурни измервателни уреди BOSCH

Невидимото става видимо
Температурни измервателни уреди BOSCH

Термо уреди BOSCH - перфектният помощник в работното ежедневие

 

 

Термограмните камери и инфрачервения термометър на BOSCH дават възможност за проследяване на всички възможни слаби места. С помощта на интуитивното управление невидимото става видимо лесно и безконтактно. Благодарение на дигиталното свързване чрез приложението BOSCH THERMAL потребителя получава непосредствена представа и точна документация – като прозрачна основа за предложения или необходими по-нататъшни стъпки.

 

     

 

 

Термограмните камери BOSCH GTC 400 C Professional и BOSCH GTC 600 C Professional дават прецизен поглед върху температурните разлики – пригледно подготвен в цветно изображение. Перфектно допълнение е безплатният GTC Transfer, който позволява изчерпателна обработка и документация на термограмите.

 

 

 

Инфрачервеният термометър GIS 1000 C Professional измерва изключително прецизно и дава допълнителна информация като температура на околната среда и относителна влажност на въздуха.

 

 

С термо уредите на BOSCH спестявате не само пари, но и време.

 

 

Tермограмните камери и инфрачервените термометри на BOSCH улесняват многократно работния процес, редуцирайки времето за работа. Благодарение на интелигентното свързване със смартфон или таблет, потребителя получава всички важни данни от измерванията и изображения там, където са нужни.

 

 

Термо уредите на BOSCH намират многостранни възможности за приложение. Термо триото се характеризира да запази поглед над нещата във всяка една ситуация, като дава възможност да се разпознаят проблемите и да се вземат най-правилните решения. Независимо дали става въпрос за електрическа инсталация, санитария, отопление и климатична техника, производство на прозорци и вътрешни довършителни работи или автомобилен ремонт.

 

GTC термограмните камери в допълнение с инфрачервения термометър GIS 1000 C Professional образуват една ненадмината комбинация.

Чрез интуитивното, лесно за потребителя управление работата става още по-ефективна, спестявайки време, пари и енергия.

 

Сигурна, бърза и ефективна работа за професионалистите в областта на електротехниката:

Температурните измервателни уреди на BOSCH визуализират разбираемо къде тече ток или къде има дефект. Съоръженията могат да се проверяват от безопасно разстояние, така че да могат да се намалят до минимум усложненията като пожари от прегряване.

 

 

Температурните измервателни уреди са перфектния помощник при:

 

  • контрола на кутиите с предпазители
  • проверката на кабелните свързвания
  • проверката на електрическите компоненти

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.