Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 637 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 637 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тесли

Теслите са едни от най-старите ръчни инструменти за обработка на дърво. Теслите се състоят от дървена дръжка с прикрепено метално острие със заострен ръб. Острието им е с продълговата дупка, която служи за изваждане на пирони и е прикрепено перпендикулярно на дръжката, за разлика от брадвите. Въпреки разнообразието от електрически инструменти на пазара в днешно време, приложението на теслата не може да бъде заменено в строителството, градината, бита и т.н.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете тесла Sait Demirci 515 гр. с пластмасов държач за колана, позволяващ удобното й носене.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.