Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Тестери

Тестери за акумулатори:

Съществуват множество начини за проверка дали един акумулатор е за зареждане. Един от тях е проверката на гъстотата на електролита. Случва се при добри показатели за гъстота, акумулатора да не може да поддържа достатъчно силен стартов ток.

Тестерите за акумулатор служат за бърза проверка на работните параметри на акумулаторните батерии. Използването на тестерите за акумулатори обхваща периодична проверка на автомобилните акумулатори в зависимост от условията на зареждане, експлоатацията, съхранението и нивото на заряда при техническо обслужване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за електролит на акумолатор BGS technic GM6859 – уред за измерване на киселинността на електролита - той е лесен за използване, със смукателна топка и пластмасова тръба и е ефективен и евтин. Този тестер за акумулатор служи за измерване на киселинноста в акумулатора, клетка по клетка. Показанията са следните: в зеленият диапазон – акумулатора е напълно зареден, в белият диапазон - слабо зареден, а в червеният диапазон – разреден.

 

Тестери за антифриз:

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за антифриз BGS technic BGS1820 – той е компактен и лесен за използване инструмент с обхват на измерване до -40 °C. Подходящ за течности с гликол и метанол. С еластичната шапка се засмуква малко количество антифриз, докато контролната тарирана епруветка започне да плава в течността. На епруветката има скала, която показва температурата на замръзване. Ако индикацията е под минус 12 °C, това означава, че антифризът не е в нормите.

 

Тестери за батерии:

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за батерии LASERLINER PowerCheck – това е тестер за проверка нивото на заряд на алкални и акумулаторни батерии (AA / AAA / C / D / E-блок / клетъчна батерия - малка/голяма). Тестерът служи за проверка на различни типове батерии: Алкални (AlMn), Цинк карбон (ZnC), Литиеви (LiMnO2), Никел метал хидридни (NiMH). Нивото на заряд е показано на LCD скала. Тестерът за батерии е с малък, компактен дизайн (вмъква се във всяка кутия за инструменти) и обхват на измерване: 1,2 V / 1,5 V / 3,0 V / 8,4 V / 9,0 V.

 

Тестери за напрежение:

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение FORCE 3-48Vтестерът за напрежение за автомобили измерва напрежение от 3 до 48 V и е оборудван с LED дисплей.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER AC Tracer, който представлява комплект за проследяване на кабели с трансмитер и приемник. Дистанционно проследяване на предавания сигнал посредством приемника. Бързо проследяване на кохерентните електрически вериги. Локализация на кабели в кохерентни, активни електрически вериги. Откриване на затворени кръгове в активни инсталации. Радиоприемник със звуков сигнал за определяне на местоположението на измерваните обекти. Приемник с висока чувствителност, с опция за настройване на оптимално фини нива. Адаптор за контакт за директно и бързо тестване на жилищни инсталации. Адаптор за лампи E27, за директно и бързо тестване на осветителни вериги.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER AC-Chek , който служи за безконтактно откриване на кабели с напрежение от 5V до 1000V. Открива електрическото напрежение в кабели, контакти, крушки и предпазетили. Определяне на полярността на проводниците. Откриване на прекъснати жици в кабелите. Може да се използва в сградни електрически инсталации. Изключително висока чувствителност за проследяване на кабели в по-големи дълбочини. Видим светлодиод за сигнализация за електрическо напрежение. Интегриран фенер.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER AC-TiveFinder , който представлява дистанционен ръчен тестер за напрежение.  С него може да се работи безопасно с електрически инсталации. Дистанционно откриване на активни жици от 24 до 1000 V/AC. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони/ ел. табла. Тестерът открива прекъсване на жици и кабели и има изключително висока чувствителност при проследяването на жици на голяма дълбочина. Зум (Zoom). Ярко LED осветяване за сигнализиране на електрическо напрежение. Много ярко вградено фенерче с отделни ON/OFF копчета. Здрава, качествена, устойчива на външни влияния опаковка.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER AC-tiveMaster Digital , който представлява дигитален тестер за напрежение и непрекъснатост на проводниците с бар графика и извеждане на измерената стойност на дисплея. Тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/ DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване. Еднополюсно изпитване на фаза и ротационно поле с показване на посоката на фазата. Еднополюсно изпитване на фаза. Автоматичен тестер за непрекъснатост със звуков сигнал. Собствен тест за сигурност (AC предупреждение) от 50 V, работи в извънредни ситуации без батерии. Здрава, практична кутия, със заключващо се място за тестовите електроди (за контакт, стандартен за ЕС).

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER AC-TiveTester - универсален тестер за напрежение - за цялата електрическа инсталация на сградите. Надежден и бърз тестер за напрежение с най-често използваните номинални стойности. Автоматичен AC/DC тест. Автоматична промяна на обхвата и функциите за директно тестване и измерване. Работи без батерии. Здрава, практична кутия, заемаща малко място, мини формат.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение LASERLINER ActiveFinder XP - професионален, безконтактен тестер за напрежение - локализиране на електрически вериги и системи. Установява наличието на електрическо напрежение в кабели, контакти, фасунги за крушки и бушони, електрически табла и компоненти. Определя поляритета на L / N проводници, например за контакти или терминали. Открива прекъсване на жици и кабели. Чувствителност при проследяването на жици на голяма дълбочина – за проследяване на линии на голяма дълбочина (Zoom). Наличието на напрежение се визуализира чрез оптична, цветна LED сигнализация, акустичен и вибрационен сигнал. Много ярък, вграден фенер. Здрав, ударо и водоустойчив корпус.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за напрежение TOPMASTER – този измервателен уред е предназначен за откриване на метали (черни и цветни, например: армировъчна стомана), дървени материали, електрически проводници под напрежение в стени, подове и тавани. Влияния на околната среда, например влажност на въздуха и близост до други електрически уреди могат да влошат точността на измерването. За локализирането на обекти е необходимо да премините с уреда над тях. Пластмасов корпус с LCD дисплей.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за свещ и кабел FORCE -  той е малък и удобен, предназначен за автомобили и служи за откриване на изгорели запалителни свещи.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете Тестер за спирачна течност FORCE -  представлява тестер за проверка за наличието на вода в спирачната течност с LED индикация, показваща процентното съдържание на вода в спирачната течност. Показанията са следните: зеленият цвят показва, че тестера е зареден и, че не е открита вода.  Зелен и жълт цвят показва наличие на по-малко от 1% вода в спирачната течност. Зелен, жълт и жълт цвят показва наличие на приблизително 2% вода в спирачната течност. Зелен, жълт и червен цвят показва около 3% вода в спирачната течност. Зелен, жълт, червен и червен цвят на индикатора показва поне 4% вода в спирачната течност.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.