Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тикса

Тиксото е материалът, който се използва възможно най-широко от момента на създаването си до днешни дни. С годините то е претърпяло много модификации, създават се много нови видове и модели, които са подходящи за различни дейности. Тиксото върши чудесна работа в ежедневието, ремонтните, строителните, автобояджийските и опаковъчните дейности.

 

Облепващото тиксо 3М 38мм/50м е подходящо за маскиране, пакетиране, запечатване, бандажиране, закрепване, за строителството – вътрешно и външно боядисване, при полагане на мазилка, шпакловка и замазка, за облепяне на детайли при боядисване на прозорци, дограми, стени, первази, покриване на ръбове, ъгли и повърхности при боядисване, лакиране и други строителни работи. Лентата може да бъде премахната без остатък до 30 часа след апликация. Лепилото е естествен каучук и предлага незабавна и лесна адхезия към повърхностите. Подходяща за нанясяне върху бои както на водна, така и на маслена основа.

 

Облепващото тиксо 3М 48мм/50 м е съвместимо с бои на водна и на маслена основа. Лесно се къса на ръка и има добра механична якост. Полага се лесно върху извити профили и неправилни повърхности. Не се отлепя по време на употреба и не се налага почистване след работа. Устойчиво на разтворители.

 

Облепващото тиксо MAGUS 24мм/45м се предлага в цвят слонова кост. Подходящо е за промишлени цели, за употреба в строителната индустрия и за всички други общи цели. Предназначено е за вътрешно боядисване, при полагане на мазилки, шпакловки и замазки, за облепяне на детайли при боядисване на прозорци, дограми, стени, первази, покриване на ръбове, ъгли и повърхности при боядисване, лакиране и други строителни довършителни работи.

 

Облепващото тиксо MAGUS 25мм/50м е подходящо за външна употреба. Издържа на UV лъчи и влага и може да бъде отлепено без трансфер на лепило до 60 дни след нанасяне. Лентата е повече от 2 пъти по-тънка от стандартните маскиращи ленти. Има много добро залепване върху различни повърхности – лакирано и боядисано дърво, алуминий, стъкло, бетон, PVC, пластмаса и др. Тиксото е подходящо за използване от професионалисти за постигане на отлични резултати при прецизното отсичане на повърхнини за боядисване, както и за фино боядисване на автомобили, при пластмасови детайли, брони, лайсни. Намира приложение в яхти, кораби и лодки.

 

Облепващото тиксо MAGUS 30мм/45м е съвместимо с бои на водна и маслена основа, има добра механична якост и е устойчива на разтворители. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Лесно се полага върху извити профили и неправилни повърхности. Не се отлепя по време на работа и не се налага почистване след употреба. Къса се лесно на ръка.

 

Облепващото тиксо MAGUS 36мм/45м се предлага в цвят слонова кост, подходящо е за промишлени цели, за употреба в строителната индустрия и за всички други общи цели. Предназначено е за вътрешно боядисване, при полагане на мазилки, шпакловки и замазки, за облепяне на детайли при боядисване на прозорци, дограми, стени, первази, покриване на ръбове, ъгли и повърхности при боядисване, лакиране и други строителни довършителни работи.

 

Облепващото тиксо MAGUS 48мм/45м е съвместимо с бои на водна и маслена основа, има добра механична якост и е устойчива на разтворители. Незабавно залепва към широк спектър от повърхности. Лесно се полага върху извити профили и неправилни повърхности. Не се отлепя по време на работа и не се налага почистване след употреба. Къса се лесно на ръка.

 

Облепващото тиксо MAGUS 50мм/25м е подходящо за външна употреба. Издържа на UV лъчи и влага и може да бъде отлепено без трансфер на лепило до 30 дни. Може да се използва също и вътре в помещения, където има UV лъчи и влага. Приложение намира в яхти, кораби и лодки. Съвместимо е с повечето бои. Издържа на температури до 120°C за 1 час.

 

Алуминиеви ленти, двойнозалепващи ленти и монтажни ленти може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.