Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 403 продукта и наличност над 3 970 471 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 403 продукта в наличност.
3 970 471 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трамбовки пачи крак

Трамбовки пачи крак са професионално решение за трамбоване на различни материали. Те се използват най-често за уплътняване на почва и пясък, за кърпене на асфалтови дупки и обратни насипи в дълбочина. В онлайн магазин „Баш Майстора“ можете да откриете трамбовъчни машини с ниски емисии и шум на четиритактови двигатели, високо амортисьорно окачване за намаляване вибрациите върху ръцете и усилен пневматичен амортисьор за тежки условия на работа, които са подходящи за разнообразни дейности в сферата на строителството и ремонтите. Трамбовката тип “пачи крак” е компактна и с нея може да се работи и в по-ограничени пространства.

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите трамбовки пачи крак, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • AGT
  • BELLE
  • BISONTE
  • HONDA
  • MASTERPAC

 

Основните характеристики, които трябва да вземете предвид при избора на трамбовка са цената, ударната сила и площта на стъпката. При честа работа със силно неравни терени е важно центробежната сила и мощността на уреда да са по-високи. Ако пък теренът е почвен, по-голямата площ на стъпката ще улесни работата Ви. Сред популярните марки са трамбовки Хонда, MASTERPAC, Belle и други. Ако не сте сигурни дали да изберете виброплоча или трамбовка пачи крак, не се колебайте да ни потърсите. Нашите специалисти ще Ви консултират относно оптималната за Вашите нужди трамбовъчна техника!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.