Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 266 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 266 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тресчотки акумулаторни

Акумулаторните тресчотки са инструменти, които набират все по-голяма популярност, а причината за това се дължи на тяхната мобилност по време на работа. Акумулаторните тресчотки работят с батерия и не се нуждаят от компресор за сгъстен въздух, за разлика от пневматичните тресчотки. Акумулаторните тресчотки са мощни и удобни и идеални за затягане и отвиване на различни по големина и размер крепежни елементи.

 

Едно от основните им предимства е бързината, която осигуряват по време на работа и липсата на умора при по-продължително време на експлоатация. Компактният дизайн и размери на акумулаторните тресчотки позволят удобното им транспортиране, съхранение и режим на работа в тесни пространства и труднодостъпни места.  С акумулаторната тресчотка се спестява много време, защото завиването на болтове е много по-бързо в сравнение с обикновен гаечен ключ.

 

Моделите акумулаторните тресчотки, които ще откриете при нас са с номинално захранващо напрежение 12 V и с бързо зареждащи се Li-Ion батерии с капацитет 2 Ah, като разполагаме и с акумулаторни тресчотки, които се предлагат без батерия, както и със или без вградено осветление.

 

В магазини Баш Майстора ще намерите богат асортимент от акумулаторни тресчотки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.