Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 026 продукта и наличност над 3 986 038 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 026 продукта в наличност.
3 986 038 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тресчотки пневматични

Пневматичните инструменти набират все по-голяма популярност, а причината за това се дължи на леката им компактна форма, ергономичния им дизайн, голямата износоустойчивост и мощност. Пневматичните тресчотки са инструменти, които не се нуждаят от електрическо захранване, а се задвижват от силата на сгъстен въздух. За това предполагат по-голяма свобода на действие. При тях е необходим компресор и маркуч с връзка между пневматичния инструмент и компресора.

 

Пневматичните тресчотки са инструменти за бързо развиване и завиване на болтове и гайки задвижвани от въздух под налягане. Най-често се използват в автосервизите  за ремонти по ходовата част и каросериини ремонти, също така и в производството. Пневматичната тресчотка е много подходяща за работа в тесни и ограничени пространства, за тежки и продължителни дейности. С нея лесно се извършват ремонти по двигатели например.

 

Задвижвана от сгъстен въздух, пневматичната тресчотка драстично подобрява производителността и ефективността по време на работа. Пневматичната тресчотка обикновено е по-малка по размери, по-мощна от конвенционалните електроинструменти и за това е идеална за ограничени работни пространства. Също така е съставена от по-малко компоненти, което я прави устойчива на механични повреди. С нея се спестява много време, защото завиването на болтове е много по-бързо в сравнение с обикновен гаечен ключ. С помощта на тресчотките завиването и отвиването на различни по големина и размер крепежни елементи, е много по-лесно, бързо и практично.

 

За разлика от пневматичните гайковерти, пневматичните тресчотки са с форма, позволяваща им работа и на по-труднодостъпни места. Другата основна разлика с гайковертите, е че тресчотките осигуряват по-висока скорост за сметка на по-нисък въртящ момент.  

 

Пневматичните тресчотки се предлагат във варианти с квадрат 1/2" и с квадрат 1/4". Работното им налягане е 6.2 и 6.3 bar, а максималния им въртящия момент е от 27 до 130 Nm.

 

В магазини Баш Майстора ще намерите богат асортимент от пневматични тресчотки с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.