Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 341 продукта и наличност над 4 157 687 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 341 продукта в наличност.
4 157 687 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Триони за дърво

В категория „триони за дърво“ в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от ръчни триони за дърво от водещи производители на достъпни цени.

 

Ръчните триони са универсални инструменти, с тях можете да се работи навсякъде - не само у дома, но и в градината, гаража и там, където липсва електрическа мрежа. Те са подходящи за работа в градината или в гората и се отличават с малко тегло и достъпна цена. Ръчният трион за дърво се използва за надлъжно и напречно бичене на дървесината. В зависимост от размерите, формата и заточването на зъбите трионите имат определено предназначение и различни наименования. Ръчният трион за дърво в днешно време намира все по-рядко приложение, поради въведената механизация в дървообработването.

 

Ръчните триони за дърво се използват главно при ремонт и единично производство на дървени изделия, в строителството и други. Дърводелските ръчни триони се използват за рязане на дървени трупи, дъски и други дървени детайли от не много твърдо дърво. Те имат стоманено острие с остри зъби и удобна ръкохватка за надежден захват.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете голямо разнообразие от ръчни дърводелски триони стандартни триони за дърво, триони с затворена PVC дръжка, триони със закалени зъби, триони тип злодейка, комплект триони за рязане под ъгъл и други.

 

Триони за рязане под ъгъл комплект:

 

При нас ще откриете трион за дърво STANLEY 560 мм със здрава конструкция и закалено, заменяемо острие с универсално озъбяване. Натягащият болт улеснява замяната на острието и прецизността на рязане, а желаният ъгъл от 30, 45, 60 и 90 градуса се установява лесно. При него фиксаторите закрепват материала неподвижен.

 

Триони с PVC дръжка затворена:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете дърводелски триони с затворена PVC дръжка:
- Трион за дърво STANLEY 380 ммуниверсален трион с твърдо острие със закалени зъби, които не изискват точене. Трионът е с биматериалната дръжка DynaGrip, която е захваната с три болта към острието и осигурява комфорт и безопастност по време на работа.  Универсалната форма на зъбите позволява рязане на почти всички дървени повърхности. 12-те зъба на инч правят възможно рязането паралелно и напреко на влакното, а на дръжката са маркирани 45° и 90° за измерване на ъгълът на рязане.
- Трион за дърво STANLEY 500 мм е с големи зъби – 3.5 зъба на инч, ергономична дръжка от ABS и е идеален за работа с дърво. На дръжката са маркирани ъгли 45° и 90°.
- Трион за дърво STANLEY 600 мм е с големи зъби – 3.5 зъба на инч и е идеален за работа с дърво. Трионът е с ергономична ABS дръжка и при него зъбите се подострят. На дръжката са маркирани ъгли 45° и 90°.
- Трион за дъво STANLEY JetCut 380 мм е с биматериална дръжка DynaGrip, която е захваната с три болта към острието и осигурява комфорт и безопастност при работа. Закалени зъби JETCUT не изискват точене. Агресивната геометрия на закалените зъби, ускорява рязането. 7-те зъба на инч правят възможно рязането паралелно и напреко на влакното. Трионът е идеален за рязане на меко дърво, ламинат и PVC плочи. На дръжката са маркирани ъгли 45° и 90°.
- Трион за дърво STANLEY JetCut 450 мм - е с биматериална дръжка DynaGrip, която е захваната с три болта към острието и осигурява комфорт и безопастност при работа. Закалени зъби JETCUT не изискват точене. Агресивната геометрия на закалените зъби, ускорява рязането. 7-те зъба на инч правят възможно рязането паралелно и напреко на влакното. Трионът е идеален за рязане на меко дърво, ламинат и PVC плочи. На дръжката са маркирани ъгли 45° и 90°.
Трион за дърво STANLEY 500 мм от серията JetCut е с биматериална дръжка DynaGrip, която е захваната с три болта към острието и осигурява комфорт и безопастност при работа. Закалени зъби JETCUT не изискват точене. Агресивната геометрия на закалените зъби, ускорява рязането. Острието му е с дебелина 0.85 мм. 7-те зъба на инч правят възможно рязането паралелно и напреко на влакното. Допълнителното тефлоново покритие Appliflon осигурява добра защита от корозия и намалява триенето при рязане. На дръжката са маркирани ъгли 45° и 90°.
- Трион за дърво TOPMASTER 400 мм закален TMP.
- Трион за дърво TOPMASTER 450 мм закален TMP.
- Трион за дърво TOPMASTER 500 мм TF TMP с тефлоново покритие и 9 зъба на инч.

 

Триони със закалени зъби:

 

В магазини Баш Майстора ще откриете триони със закалени зъби, производство на STANLEY, BAHCO, TOPMASTER, HUSQVARNA и WOLFCRAFT. Характерно за трионите със закалени зъби е, че те не изискват точене. Универсалната форма на зъбите им позволява рязане на почти всички дървени повърхности, а на дръжките им са маркирани ъгли 45° и 90°. Тези модели са подходящи за рязане на меко дърво, ламинат и PVC плочи. Закаленият трион BAHCO 550 мм е ръчен трион за дърво с лазерно закалени зъби с подсилена пластмасова дръжка и е подходящ за всички видове дървесина. Трионът със закалени зъби HUSQVARNA 300 мм е лек трион от висококачествена стомана с енергономична дръжка. Трионът е предназначен за рязане и кастрене на дърва, пластмасови тръби и гипсокартон и се предлага в комплект с практичен калъф, който служи за закачване на колана с клипс. Трионът за дърво WOLFCRAFT 240 мм е с двустранни закалени зъби и е изработен от инструментална стомана. С два режещи ръба - фини зъби и по-едри зъби. Подходящ е за дърво, дървен материал, первази, клони, пластмасови тръби.

 

Триони тип злодейка:

 

Тесният трион за дърво – злодейка се използва се за изработване на закрити прорези в детайла. Трионът за дърво TOPMASTER 300 мм тип злодейка е кръгов, подходящ за изрязване на профилни отвори в дървени или пластмасови детайли.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.