Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 714 продукта в наличност и разнообразие от над 3 176 284 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 714 продукта в наличност.
3 176 284 Артикула.

Триони прободни акумулаторни

Всеки майстор, на когото в дейността му се налага рязане на дърво, цветни метали или стоманена ламарина има нужда от надежден акумулаторен прободен трион в работата си. Предлаганите от онлайн магазин „Баш Майстора“ продукти в тази категория са идеален избор за всеки, който се нуждае от професионални инструменти от нисък, среден или висок клас в сферата на ремонтите и строителството.

Акумулаторните прободни триони тип зеге се различават основно по капацитета на батерията 10.8V, 14.4V и 18V ако предпочитате ножов трион с махаловиден ход, който е максимално независим от електрическата мрежа, специалистите на „Баш Майстора“ препоръчват да закупите такъв с над 4.0 амперчаса капацитет на батерията.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.